Meesters van de Tijd

Over Ons Bedrijf

Bij “de Ambachtsmeesters” zijn we gespecialiseerd in de reparatie en restauratie van horloges, klokken en sieraden voor zowel consumenten als juweliers.

Daarnaast bieden wij op maat gemaakte oplossingen door het bouwen van nieuwe uurwerken, die perfect kunnen dienen als relatiegeschenk of als opvallend kunstwerk voor uw kantoor of bedrijf. Ons vakmanschap en oog voor detail garanderen dat elk uurwerk en elke klok met de grootste zorg en nauwkeurigheid wordt behandeld.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de diensten van de Ambachtsmeesters en te ontdekken hoe wij uw uurwerkbehoeften kunnen vervullen. 

Voor juweliers hebben we een speciale inlog pagina

Onze Geschiedenis



Opgericht door Johan en Sebastiaan, twee ervaren uurwerk- en klokkenmakers die samen al meer dan 25 jaar vakmanschap in de uurwerkindustrie hebben opgebouwd.

Sebastiaan heeft zijn opleiding afgerond aan de prestigieuze Vakschool Schoonhoven, waar hij een grondige en diepgaande kennis van horloges en klokken heeft verworven. Sinds zijn afstuderen heeft hij zich volledig toegelegd op het perfectioneren van zijn vaardigheden als uurwerkmaker, en heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de branche.

Johan heeft een rijke ervaring opgedaan als klokkenmaker in Londen, een stad bekend om zijn hoge standaarden en tradities in de horloge-industrie. Zijn jarenlange werkzaamheden in deze wereldstad hebben hem een uniek perspectief en expertise gegeven, die hij met passie en precisie toepast in zijn werk.

Samen vormen Sebastiaan en Johan een sterk team dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en toewijding. Hun jarenlange ervaring en liefde voor het vak garanderen dat elk uurwerk en elke klok met de grootste zorg en nauwkeurigheid wordt behandeld.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met Sebastiaan en Johan en hun uitzonderlijke diensten. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, staan wij graag tot uw beschikking.

Met passie voor vakmanschap en liefde voor uurwerken zijn Johan en Sebastiaan uitgegroeid tot gerenommeerde klokkenmakers. Ons bedrijf staat bekend om zijn expertise in zowel oude als nieuwe uurwerken, verkoop van antiek en geschenkartikelen.

Al tientallen jaren specialiseren wij ons in de kunst van klokken maken en herstellen. Onze klanten vertrouwen op onze vakkundigheid en creativiteit bij het leveren van hoogwaardige diensten en unieke relatiegeschenken.

Onze Missie

Onze Missie

Met vakmanschap en toewijding streven we naar het behouden, creƫren en delen van tijdloze schoonheid door onze uurwerken.

Onze missie is om de geschiedenis van tijd te bewaren en deze te eren door kwaliteitswerk en unieke creaties.

Ontdek vandaag de tijdloze ambacht

Neem contact op met Ambachtmeesters voor unieke relatiegeschenken, deskundig advies en kwaliteitswerk op maat. Laat uw tijd bij ons in goede handen zijn.

Scroll naar boven